2641034346 Χαρ. Τρικούπη 7, Αγρίνιο dyn-sec@otenet.gr

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

H DYNAMIC SECURITY ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1995 με έδρα της το ΑΓΡΙΝΙΟ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 7 - 2os όροφος με δραστηριότητα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα παρέχοντας πλήρως οργανωμένες υπηρεσίες ασφαλείας.

Εχει τρεις (3) επίσημες άδειες από το υπουργείο δημόσιας τάξεως από το υπουργείο εθνικής αμύνης για τις στολές του προσωπικού και άδεια τεχνικού ασφαλείας.
Η Dynamic Security παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας υψηλής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών προς τους Πελάτες και Συνεργάτες της, καθώς συμμορφώνεται απόλυτα με τα κορυφαία πρότυπα ασφαλείας I.S.O. 9001 : 2015 και παρέχει δωρεάν ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης για τις μόνιμες φυλάξεις.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Είμαστε πιστοποιημένοι με:

 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2015   Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά το πρότυπο ISO 14001:2015   Σύστημα Διαχείριση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία κατά το πρότυπο ISO 45001:2018

_____
Διαθέτουμε 24ωρη φυλαξη 365 ημέρες τον χρόνο!

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Παρέχουμε μοναδική σιγουριά και ασφάλεια σε όποια περιοχή και αν βρίσκεστε, ενώ υπεύθυνα και οργανωμένα αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε κίνδυνο απειλεί εσάς ή την περιουσίας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΥΛΑΞΕΙΣ - SECURITY

ΦΥΛΑΞΕΙΣ - SECURITY

Για την προστασία των πελατών μας και των επιχειρήσεων τους , παρέχουμε εκπαιδευμένους φύλακες μόνιμους η περιπολούντες με άδειες πιστοποίησης προσωπικού ασφαλείας ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΟΔΕΙΑ

ΣΥΝΟΔΕΙΑ

Διαθέτουμε εξαιρετικά εκπαιδευμένους σωματοφύλακες για την προσωπική προστασία υψηλού προφίλ ατόμων, στελεχών, αξιωματούχων, πολιτικών, διασημοτήτων ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΛΗΘΟΥΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΛΗΘΟΥΣ

Παρέχουμε φύλακες για αθλητικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, γάμους, συναυλίες και κάθε είδους διοργάνωση. Παρακολούθηση των σημείων εισόδου και εξόδου, ελέγχων προσκλήσεων και ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΛΟΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΤΟΛΟΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Μια ομάδα από ειδικούς σε θέματα ασφαλείας είναι στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο φύλαξης για τις εγκαταστάσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με κάθε αγορά σας η πληρωμή

Με κάθε αγορά σας η πληρωμή

μπορεί να γίνει σε 6 η 12 άτοκες δόσεις με την χρήση πιστωτικής κάρτας. Επίσης πλέον δυνατή είναι και η χρήση χρεωστικής κάρτας έναντι μετρητών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επίσκεψη του Δημόσιου Ιεκ Αγρινιου στο χώρο μας! 23/03/2023

Επίσκεψη του Δημόσιου Ιεκ Αγρινιου στο χώρο μας! 23/03/2023

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων ...

Μάθετε περισσότερα